1370935.jpg

Tuli tuossa kaiveltua pakastinta ja löytyi viime syksyistä hirvenlihaa ja niinpä tein  makaronilaatikkoa siitä. Vähän erimakuista, kuin kaupan jauhelihasta tehty. Ja kuvan laatu ei taaskaan ole paras mahdollinen kännykällä otettuna.
Ja tässä ohje:
500 g hirven jauhelihaa (tietty muukin jauheliha käy)
5 dl makaronia
2 kananmunaa
1 sipuli
1 l vettä
1 lihaliemikuutio
Mausteita oman halunsa mukaan. Mie käytin paprikajauhetta, riistamaustetta, rouhittua pippuria ja suolaa.

Keitä makaroni kypsäksi
Kuullota kuutioitu sipuli ja ruskista jauheliha.
Sekoita kypsä makaroni ja jauheliha vuokaan ja kaada maustettu muna-lihaliemiseos päälle.
Paista 200 astetta n. 1 h.
Tein lihaliemeen, kun meillä on noita laktoosi-intorelantikkoja. Ja ite paistoin tuon leivinuunissa. Mutta hyvää se silti oli teki missä uunissa tahansa.